Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 25 literes akváriumba mennyi...

25 literes akváriumba mennyi és milyen halak illenének?

Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 18:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért ne tetszene? Teljesen jó linket írt, te vagy fennakadva a témán. :D Én nem pofára pontozok, hogy megjegyzek egy százalékot és azt akármit ír lefelé pontozom, hanem az alapján, amit ír. Tudod, ez "hasznos-nem hasznos" gomb és nem "like-dislike". És szemmel láthatólag a te szemedben az a szálka, hogy te nem pártolod az ivartalanítást, én meg igen. Ha ez a véleményem ezt írom le, ha nem tetszik akkor leírod hogy te meg nem pártolod. Ez aztán az érett felnőttes viselkedés a részedről, hogy egy halas topicban is ezért pontozol le és ezért vagy rám szállva.

Egyébként meg az offos válaszokat törlik ha nem tűnt volna fel, mert elvileg nem szabad spammelni, de mindegy, valószínűleg ezt is törlik.

2018. aug. 22. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
És off-os válaszok csak ott vannak ahol te is. Hehe. Megnéztem a toplistát. Részvétem. Nagyon magányos lehetsz.
2018. aug. 22. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha volt mindent időd megnézni akkor a saját portádon kéne sepregetni, kettőnk közül te álltál neki kötekedni és más dolgába turkálni ahelyett, hogy fél szóval is a kérdést válaszoltad volna meg. De a körítés az megy meg a tématerelés, osztani a semmit.

Toplistázhatsz nekem de az úgy se bizonyít semmit, ahogy a százalék sem mert nem azonosít, mint ahogy több ugyanolyan is van belőle.

2018. aug. 22. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!