Ti mit savasoltok?
Haloszobaban akvariumot tartani nagy butasag, legalabb is ha jo halloszervekkel aldott meg az elet. Az en hallasom kivalo, de nem tudtam venni olyan szurot, aminek ejszaka ne hallottam volna a hangjat. Engem zavart nagyon, foleg ha ejszaka felebredtem, mert utana nem sikerult konnyen vissza aludni.
Vidd ki a nappaliba, mert a szurot nem kellene lekapcsolni. A levegoztetes nem olyan fontos, ha a szurod befolyo aga rendesen mozgatja a viz felszint. Nalam az elozo akvamnal kellett ejszaka levegoztetnem mert a ph szint erosen leesett ebben a ciklusban, es igy szinten tudtam tartani. Ha co-zni is fogsz akkor majd ugyis meglatod, hogy kell e ejszakara mas zajforrast is bekapcsolnod. :)
egy szűrő gyakorlatilag szinte teljesen néma, ami kis alap búgó hangja van, az segít levinni alfába, amitől könnyebben elalszol. :)
Ott valami nem oké. Vagy hozzáér az üveghez, és az rezonál, vagy a buborékok hangosak, amik meg fölöslegesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!