Halat szeretnék de hogy kell tartani?
Egyik gyermekkori álmom volt hogy lesz életemben egy akváriumom. Most hogy elköltöztem otthonról szeretnék halakat. A házba az előző tulaj ki alakíttott egy helyet az akváriumnak a nappali/folyósó találkozásánál.
Mik az első lépések hogy gondos hal tartó lehessek? Mire kell figyelni a halak vásárlásánál/ akv. kialakításánál?
Minden információ érdekelne! :)
Válaszokat/segítségeket előre is köszönöm!
21L.
Én is most tervezek halat tartani, ajánlom ezt a csatornát, nagyon sok hasznos infót ad át érthetően.
https://www.youtube.com/channel/UCTujcWPhnPFX2EZ_-vo7zpQ/vid..
Szettel akvárium általában szar.
A 112-esnek még talán van olyan világítása, amiben 2×18 w fénycső van, az még úgy ahogy megkarcolja az alsó szintet, és árnyéktűrő növények tarthatók alatta. Szettek között már ez is nagy szó.
De még ha ezt a gyári tetőt, és világítást választod is, a szűrőt mindenképpen külön vedd meg!
menj be sok uzeltbe, nezd h milyenhalak vannak, ami megtetszik kérdezd h mi a a faj neve, ránézzel h 112l-be mehet-e, és h mikkel ajanlott tartani (fontos h ha szinte barmivel, akk a kemenyseg hofok ua legyen kb-egyezo pont kell de nem jo ha ketto szelso, pl bettát 8nk-ig tartom, és van ami 8nál kezdodik na ez nem jo páros,(betta amugy se naon párosithato)),
és ha ezek megvannak irj és webshopon kuldok mindent h mi kell, és h mennyid van,
de legyszi annyit tegyel meg h kulso szurovel fog menni, mindenkepp,
ha co2 nem is lesz, de kezdesnek ↑ ez se rosz
aszem 3 vagyok(aki az elso hoszut irta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!