Hol tudnám eladni az otthon tenyésztett bettáimat?
Főleg halfmoon bettákról van szó.
Már színesek, a hímek külön vannak 1000db van. Debrecenben lakom, de nem tudom, hogy hol lenne èrdemes próbálkozni. De ha nagyobb mennyisèget vesznek akkor bármejik városba elviszem. A vaterán ès a facebook-on már árulom. Veszik is csak tényleg sok van.
Nem rég raktam össze megint 5-5 hímet és nőstényt. Persze ezek most nem halfmoonok.
Már mindenhol van habfészek.
De nem tudom hol tudnám eladni őket.
Jobb lenne ha jobban összehangolnád a kereslet-kínálat dolgot. Addig ne rakd össze újra a halaidat amíg még az előzők is rajtad rohadnak.
Egyébként ennyi hal a kutyának nem kell, főleg ismeretlen helyről. Gondolom nem vagy hivatalos tenyésztő akinek papírja és engedélye van és a halakat is csak származást igazoló papírokkal adja el.
Pontosan emiatt nem is kéne nagyban nyomnod az ipart, mert nagyon durván rád tud szállni a NAV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!