Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Akvárium "tapéta" a hátlapra...

Akvárium "tapéta" a hátlapra a feltöltés után?

Figyelt kérdés
Sajnos elfelejtettem feltenni a kék hátteret amit vettem, az akin kívülre. Azután jutott eszembe, hogy feltöltöttem vízzel. Sajnos mozgatni nem tudom, mert 125 literes. Mögötte van pár centi hely, de a vazelint nem tudom felkenni így rá. Ötletek?
2018. júl. 8. 20:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Leengeded a vizet....
2018. júl. 8. 20:28
 2/11 A kérdező kommentje:
igen gondoltam arra. de nincs mibe engednem, es mar 1 hete megy igy az aki
2018. júl. 8. 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
egy tábla nikecellel támaszd ki
2018. júl. 8. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy het utan tunt fel?
2018. júl. 8. 20:56
 5/11 A kérdező kommentje:
elfelejtettem amikor belekezdtem. aznap meg eszembejutott, de nem volt kedvem leengedni.
2018. júl. 8. 21:16
 6/11 Bamboocha466 ***** válasza:

Én is hasonlóan jártam anno. Én öntapadós fekete fóliát ragasztottam fel vonalzó és spatula és bankkártya segítségével.

Nagyon sok ideig tartott, és így is gyűrött lett.

Ha újra kellene csinálnom akkor inkább leeresztenem a vizet és odebbtolnek mindent.

2018. júl. 8. 21:45
 7/11 Salx Narval ***** válasza:
Esetleg ragaszd fel egy erősebb kartonra vagy farost lemezre és simán tedd az akvárium mögé. Régebben nekem is ilyen kivehető, cserélhető farost lemezre festett ill ragasztott háttereim voltak. Én mondjuk szándékosan nem ragasztottam fel.:D
2018. júl. 9. 05:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Mi ez pontosan ez a háttér? Link?

Milyen vazelin, minek? Pontosan hány centi hely van mögötte?

2018. júl. 9. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Hajlékony?
2018. júl. 9. 19:07
 10/11 A kérdező kommentje:
sima akvarium "poszter". Pont mint a papir csak muanyagbol, csak az ujjam fer be, a vazelin pedig amivel feltenni szeretnem, Juwel posterfix. De kovi vizcserenel megprobalom elmozditani, hogy feltudjam tenni.
2018. júl. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!