Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hódmezővásárhelyiek és környék...

Hódmezővásárhelyiek és környékie Nem látjátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

LEginkább most a Vásárhelyieket keresném fel kérdéesemmel.

Tegnap párommal tetünk egy látogatást Mártélyra és szörnyó dolgokat láttam kint. A Tiszai holtág undoritó, büdös, és telvan döggel.. Nemérzitek, vagy titeket egyáltalán nem érdekel a szabadstrand állapota? És az élövilág? ugy láttam nem mert ugyan ugy lubickoltok a sulymos, kék büdös dögös vizben.Kellene tenni valamit nem? Vagy olyanohoz fordulnék akik értenek nagyobb tavakhoz. Ha kell képet is mutatok majd.

#holtág #Mártéyl #élövilág
2018. jún. 27. 07:55
 1/7 anonim válasza:
100%

Már 20 éve se tettek semmit.Miért most kezdenék el?

Egyébként elég lenne többet kinyitni a zsilipeket és átereszteni a tisztább Tisza vizét.

Egy volt vásárhelyi.

2018. jún. 27. 08:34
 2/7 A kérdező kommentje:
és mások uygan ugy fürdenek a dögös vizben.. enyire igény telenek lennének az emberek?.. Német o-ban miért tudnak tenni a környezet szennyezés miatt? Igy szépítsük vh városát ugy szépitsük.. holot seholsem történnik semmi..csak fényezik magukat.
2018. jún. 27. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Akik tehetnének valamit, azok tojnak az egészre. Én a kis-Duna mellett lakom, itt konkrétan a szennyvizet engedik a Dunába, nem kis mennyiségben. Senkit nem érdekel. A víz büdös, sokszor olyan sekély, hogy döglenek a halak, meg kagylók. Bár itt nincs szabad strand, csak lejjebb, itt csak stégek vannak. A horgászokat jól lehúzzák egy csomó pénzzel, és horgászhat a szaros Dunában. Szó szerint...

Szóval máshol sem jobb a helyzet.

2018. jún. 27. 09:08
 4/7 A kérdező kommentje:

jézusom.. ez undorito.. Szóval ebbe mindenki belszarik? aztán sirnak hogy megborúl agazdaságunk..

Már is jobban hiszem azt hogy..innen minél hamarabb elkell menni..18 éves vgayok és undorodom az országomtól, hála nem csak én..

2018. jún. 27. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt jól összefoglalják. A fincsi coli baktérium-fertőzött Duna...

2018. jún. 27. 09:57
 6/7 A kérdező kommentje:
és senki emn tesz semmit..
2018. jún. 27. 19:05
 7/7 Salx Narval ***** válasza:
Áder János gyakorolhatná itthon is a "KÉK BOLYGÓ" programot.
2018. jún. 28. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!