Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Odessza márnáim vannak,...

Odessza márnáim vannak, lelegelték az átokhínár hajtásait. Miért?

Figyelt kérdés
Kell nekik, vegyek még? Vagy keveset kapnak enni, hiánypótlás?

2018. jún. 22. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
próbálj meg nekik növényi tápot adni, mivel eteted őket?
2018. jún. 22. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
bár ha egyszer rákaptak, akkor már lehet rajta is maradnak :)
2018. jún. 22. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Kapnak minden félét, spirulina, lemezes, kaptam harcsáknak való süllyedőst, de legtöbbet fagyit. 8 féle van benne.
2018. jún. 22. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem mindenfélét, mert ezek csak tápok.

Meg szikkadt alga.

A fagyasztotthoz hasonlóan, növényiből is rendes kajával próbálkozz.

Főtt, forrázott zöldségpürékkel. Mindenfélével próbálkozhatsz, aztán meglátod, mire rabolnak rá.

2018. jún. 22. 19:59
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
A nyers, forrázott és félig főt zöldségeken túl telepíts máj mohát, tüskés hínárt azokban nem tudnak kárt tenni. Ha rákaptak valamelyik növény friss hajtásaira nehéz lesz leállítani hacsak nem találsz valamit ami jobban ízlik nekik. Én így jártam a balatoni zöldalgával benőtt szikláimmal, piszok jól néztek ki ahogy lebegett ez az üde zöld szőnyeg a köveken, 2 nap alatt lelegelték az összeset még a ragadozók is ették.:D Azóta külön akváriumban nevelem és eledelként adom, az afrikai sügéreim is imádják, kopaszra rágják a sziklákat szinte órák alatt, nem hagyják, hogy sokáig nézegessem.:D Csak azért írtam le, hogy próbálj felkínálni nekik olyan növényt aminek nem árt ha eszik.
2018. jún. 23. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!