Mit gondoltok erről édesvízi akváriumba?
Édesvízi akváriumhoz, kis/közepes fényigényű növényekhez ez a vilagítás 45 literes akváriumba mennyire való?
Vagy ha nem, akkor mit/milyet javasoltok? :)
Köszi a válaszokat!
-Jó.
-Nem kell kék fény.
-Az utolsó szűrő túl erős. Nagyságban ez lenne az ideális, szűrőtérfogatát tekintve, de túl nagy vihart csinál.
#14 Az EHEIM Liberty külső szűrő. Csak belső szűrőben gondolkoztam. Megpedig úgy néz ki hogy egy ATMAN JKA - IF302 lesz. Szerinted ez jó? Esőztetős.
És nem, nem lesz teteje. Ani egyébként nem
#14 Az EHEIM Liberty külső szűrő. Csak belső szűrőben gondolkoztam. Megpedig úgy néz ki hogy egy ATMAN JKA - IF302 lesz. Szerinted ez jó? Esőztetős.
És nem, nem lesz teteje. Ami egyébként nen gond? Pl a víz megfelelő hőmérsékeleten tartása miatt.
Nem mindegy, mik a további tervek.
Konkrét elképzelés halak terén?
#17 hát mindenképp alacsonyabb fényigényű halakat szeretnék. De konkrétat nem tudok. Régen amik voltak: betta, neon, guppi, platt, anci. 🤔
Nem tudom, te mit javasolsz? Mert az tudom hogy mindenkepp egy-egy felebol tobb kell, csapatban. Meg az is hogy nem jo 5-6 felet egy akvariumba rakni. Mondjuk 2 max 3 az idealis. :)
Ó B+!
Nem kicsi a baj... :D
Halakban nincs alacsony fényigényű. Max valamelyik nem szereti a túl erős fényt.
Hogy hány féle, értelem szerűen nagyban függ a méretektől, 500 literbe 10 félét is össze lehet válogatni.
De 45-be...
Nézz csak utána az említetteknek, hány literben ideális ?!
Meg milyen igényeik vannak? Pl hány fokon lehet tartani a bettát, meg a neonhalat!
Vagy olyan igényeknek, mint pl hogy labirint kopoltyúsokat, mint a betta, nem lehet tető nélkül tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!