Szerintetek visszaveszik?
Sziasztok!
Írtam már egy kérdést hogy hogy érezhetné jól magát a bettám. Sajnos az egészet teljesen elszúrtam, nem szeretném hogy miattam, gondatlanságból pusztuljon el a hal. A kereskedésben rábeszéltek sok sz*rra, azóta egész nap bújtam az akvarisztikás oldalakat, meg ezt is és szörnyen érzem magam....Szeretnék venni a bettámnak egy 35-40 literes akváriumot szűrővel mindennel. De félek hogy a mostaniban amiben van bele fog pusztulni. Vajon visszaveszik a halat hogy ne pusztuljon el itt? Esetleg az akváriumot meg a szűrőt nem lehet beszámíttatni? Ha nem az sem akkora baj, a lényeg hogy a hal miatt aggódom nagyon. Szeretném rendesen és tisztességesen űzni ezt a hobbit. Esetleg valaki nem fogadná magához addig ameddig el nem készül az akvárium? Itt a link az előző kérdésemhez, hogy tudjátok miről van szó. Ráadásul buborékos a víz, gondolom a klór miatt, nem fészket rak az biztos...Köszi előre is a válaszokat, segítsetek légyszíves :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!