Milyen halacska-fajtáitok vannak?
Nekem vannak: neonhalaim, xifóim, guppyjaim, foltos páncélosharcsáim, egy algaevőharcsám és egy sziámi harcoshalam; 100 literbe, mérsékelten dús növényzettel(Echinodorus bleheti, Anubias congensis, Anubias barteri).
Kötözködők kíméljenek, normális válaszokat részesítek előnyben!
*bleheti=bleheri
Bocsi, elírtam, én h..ülye
Az szép...
Azt megmondanád hogy mekkora hőmérsékleten vannak? Kíváncsi vagyok melyik halad haldoklik :)
A sziámit elkérte egy ismerősöm, ezért odaadtam neki. Van neki egy szépen berendezett aksija vörös neonokkal és ékfoltos razbórákkal! Vidáman úszkálnak, nagyon szép halak
Én meg beletettem őket egy 3 hétig járatott, növényes 200 literesbe, amibe még raktam fekete neonhalakat és egy vitorláshal-párocskát.
Így tehát már vannak fekete és "normál" neonhalaim, ancistrus-om, foltos corydoras-aim, xifók, guppyk! Szerintem jó összeállítás, egy tapasztalt ismerősömet is meginterjúvoltam erről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!