Nem baj az hogy csak 4 db neon halam van?
Figyelt kérdés
Az akvarisztikába becserélték a 2 vitorláshalamat 4 neonra,szaporodni fognak vagy vegyek még hozzájuk 2-őt?2010. jún. 16. 10:45
1/9 anonim válasza:
elég a 4, de vszeg nem fognak szaporodni.
2/9 A kérdező kommentje:
Azért reméljük a legjobbakat:)
De azért köszi!
2010. jún. 16. 10:59
3/9 anonim válasza:
A neonhalak csapathalak,min.15 legyen belőle,úgy érzik jól magukat.Ha kevesen vannak,biztos nem fognak szaporodni.Itt egy oldal róluk: [link]
4/9 Salx Narval válasza:
legalább még 6db-ot vegyél. Ha teheted, több is lehet.
5/9 anonim válasza:
Nem, nem baj nekem 3 van és nincs semmi bajuk. De ha akarsz vehetsz hozzá még ha van nagy akváriumod akkor minél többen vannak annál jobban mutatnak
6/9 A kérdező kommentje:
Először mindenkinek köszönöm a válaszokat!
"Sajnos" az akváriumom 60 literes és nem csak neon halak vannak benne.Ma még szereztem be hozzájuk 2 őt így hatan vannak(több oldal is írta minimum 6 db),jobb lenne ha még vennék nekik "tagokat" de sajnos sztem így is sokan vannak már.(mármint összességében a halaim)
A kérdező
2010. jún. 16. 16:50
7/9 anonim válasza:
sztem kevés mert rajhal(v. csapathal) és általában páratlan számú kell mert van mindig egy vezető nem vicc
8/9 Salx Narval válasza:
Én viszont így, már a kérdést sem értem.Ha tudod, hogy csak 6db hal fér el, akkor teljesen mindegy,hogy mennyit ajánlanak a szakkönyvek, vagy mi.:D , Akkor is 6db fér el,ha 10, vagy ha 20db-ot mondunk, nem?:D
9/9 A kérdező kommentje:
Igen már ez a kérdés tárgytalan de azért köszi mindenkinek!
2010. jún. 17. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!