Jó ez az akvárium egy bettának?
Szögletes 35 literes akvárium
- akvárium, fekete ragasztással készül
- 40x25x35cm (hossz/mély/magas)
- 4mm-es kézi él csiszolt üveg, szögletes kivitel
- ragasztási Garancia 2 év!
Tető világítással
- 40x25cm (hossz/mély) szögletes
- fekete színben
- 1 db etetőnyílás
- 2,2W LED világítás, 12V 6500K, IP68
- technikai berendezések kábeleinek kivezetéséhez hátsó 1 db nyílás
Technikai felszerelés
- Xilong XL-F580 belső szűrő 3W, 300 liter/h teljesítmény, esőztető és levegőztető funkcióval
- Xilong 25W automata vízmelegítő, 18cm hosszú
Ajándék termékek: halháló és üveghőmérő
Berendezéseket is írjatok ha ezek nem jók, légyszíves.
Ez lesz az első akváriumom. Azért gondoltam hogy szettet veszek mert, ehhez van tető és nem tudom azt árulnak e külön ha csak üveget veszek.
Elmagyaráznád, hogy mi ez az esőztető és levegőztető funkció és hogyan működik?
És amúgy ezeket a berendezéseket el kell zárni valahogyan a haltól?
Hát igen, a betta különösen szereti a sok zöldet, azt meg ekkora fény mellett nehézkes létrehozni.
Ezzel mondjuk lesz bajod, mert tetőt ugyan lehet, hogy találnál rá külön is, csak abban is értelmetlenül gyenge hangulatvilágítás lenne.
A levegőztető azért nem kell, mert annak "hozadéka" a nagyobb áramlás, azt meg a betta nem szereti.
Esőztetőt kell felrakni, említett módon, víz alá, és a lyukakat felfelé állítani.
Tetőből amúgy találtam egy ilyet
Ez valamivel értelmesebb világítás, és ha kiég a gyári izzó, talán 13 vagy 15 wattos is befér a helyére. Az alatt már bőven megél jó pár növény.
Lehet érdemesebb lenne külön megvenni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!