Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mennyiért adjam el az akvárium...

Mennyiért adjam el az akváriumomat? Ajándékba kaptam ezért nem tudom, hogy mennyit ér. Aki ért hozzá segítsen légyszi!

Figyelt kérdés

Összesen ennyi minden van:

-egy az akváriumhoz csináltatott szép, modern fiókos szekrény alul van hely egy másik aksinak is

-45 L-es aksi

-Tető és benne világítás (fénycső)

-Szűrő/levegőztető

-vízmelegítő (nem kikapcsolós, sima)

-6 db élő nővény (3 fajta)

-aljzat (kavics)

-dekoráció (világító torony + kagylók)

-hozzávetőlegesen 15 db hal (több féle: blacy molli, platti, valami harcsaféle, stb többnek nem tudom a nevét)

-akváriumi kellékek: halkifogó háló, metilin kék, növénytápsó, antiklór, algagátló, Crystall tabletta, 3 db halkaja.

Kb 8 hónapja van meg, de már nem akarok vele foglalkozni.

2010. jún. 15. 09:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem szeretném, ha a licit végén csalódnál. Szerintem 10ezerért sem biztos, hogy el fog menni, teszveszen van új 54literes akvárium, tetővel, világítással 6000 Ft-ért.
2010. jún. 15. 10:25
 12/23 anonim ***** válasza:
Remélem jó áron fog elmenni,de mi most vettünk egy 50 literes ugyan ilyen felszereltet boltban vadi újonnan 15 ezerért. A bútor nem tudom,h mennyit érhet,de egy ekkora akváriumot bárhova odatesznek...
2010. jún. 15. 10:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Teszveszről vedd le amíg tudod, ott túl olcsón fog elmenni.

Inkább apróhirdetés / akvarista.hu

Amúgy a kért árak (használt, de jó állapotra):

-egy az akváriumhoz csináltatott szép, modern fiókos szekrény : 7-10 e forint

-45 L-es aksi : 2500 forint

-Tető és benne világítás (fénycső): 4.000 forint

-Szűrő/levegőztető : 2.000 forint

-vízmelegítő (nem kikapcsolós, sima) : 500-1000 forint

-6 db élő nővény (3 fajta) : 2-300 forint / db

-aljzat (kavics) semmit nem ér. add hozzá ajándékba

-dekoráció (világító torony + kagylók) : ezt jóérzésű akvarista úgyse veszi meg, de 1-2 e forint max

-hozzávetőlegesen 15 db hal : gyk. semmit nem ér, add be a helyi halashoz vagy add ajándékba

-akváriumi kellékek: halkifogó háló, metilin kék, növénytápsó, antiklór, algagátló, Crystall tabletta, 3 db halkaja. Az egész kb. egy ezres

Így összesen: Nagyon csodálkoznék, hogyha egybe az egész 20-25 ezer forintnál többért elmenne.

2010. jún. 15. 11:41
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem max.40ezer

Az előző válaszolónak irom hogy a halak is pénzbe kerülnek!(bár nem 10.000-be de 200-250Ft-t érnek darabja,ez attól függ milyen fajta)

2010. jún. 15. 12:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A halakt azokat én vettem a molli meg a platti olcsóbb volt olyan 200-300 Ft a többi meg olyan 400 Ft körül volt. Az egyik Rózsás valami, ennyire emlékszem a nevéből, van még valami harcsaféle ami szürke és az úszói narancssárgák meg van benne Dánió meg még egy fajta abban meg egy sötétkék csík van középen hasonlít a neonhalra csak nagyobb annál. Azt hiszem ennyi van benne, de lehet, hogy amit plattinak nézek az szifó vagy lehet hogy ez is az is van benne. Narancssárgásak mind.
2010. jún. 15. 12:47
 16/23 anonim ***** válasza:

ma 12:14

igen pénzért veszed. De próbáltál már halat eladni?

Ráadásul ilyen kommersz plattikat / guppikat / neonhalakat.

Én ingyen osztogattam őket és a jelentkezők 50%-ának még ingyen is "drága" volt, mert "hú, a 17. kerület az nagyon messze van, nem hoznád be őket Örsig?".

Ilyen értéktelen tök kommersz halakért senki nem ad pénzt, lemegy a boltba aztán megveszi.

2010. jún. 15. 14:16
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem tudnál 1-2 képet feltenni?
2010. jún. 15. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
15:06 [link]
2010. jún. 15. 15:51
 19/23 A kérdező kommentje:
Igen ez az :) Köszi utolsó.
2010. jún. 15. 16:13
 20/23 anonim válasza:
gyakorlatilag én a 20 lieres aksimat 30e-ért rendeztem be de full extrás cuccokkal sztem bocsásd árverésre ki mennyit ad érte
2010. jún. 16. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!