Mennyiért adjam el az akváriumomat? Ajándékba kaptam ezért nem tudom, hogy mennyit ér. Aki ért hozzá segítsen légyszi!
Összesen ennyi minden van:
-egy az akváriumhoz csináltatott szép, modern fiókos szekrény alul van hely egy másik aksinak is
-45 L-es aksi
-Tető és benne világítás (fénycső)
-Szűrő/levegőztető
-vízmelegítő (nem kikapcsolós, sima)
-6 db élő nővény (3 fajta)
-aljzat (kavics)
-dekoráció (világító torony + kagylók)
-hozzávetőlegesen 15 db hal (több féle: blacy molli, platti, valami harcsaféle, stb többnek nem tudom a nevét)
-akváriumi kellékek: halkifogó háló, metilin kék, növénytápsó, antiklór, algagátló, Crystall tabletta, 3 db halkaja.
Kb 8 hónapja van meg, de már nem akarok vele foglalkozni.
Teszveszről vedd le amíg tudod, ott túl olcsón fog elmenni.
Inkább apróhirdetés / akvarista.hu
Amúgy a kért árak (használt, de jó állapotra):
-egy az akváriumhoz csináltatott szép, modern fiókos szekrény : 7-10 e forint
-45 L-es aksi : 2500 forint
-Tető és benne világítás (fénycső): 4.000 forint
-Szűrő/levegőztető : 2.000 forint
-vízmelegítő (nem kikapcsolós, sima) : 500-1000 forint
-6 db élő nővény (3 fajta) : 2-300 forint / db
-aljzat (kavics) semmit nem ér. add hozzá ajándékba
-dekoráció (világító torony + kagylók) : ezt jóérzésű akvarista úgyse veszi meg, de 1-2 e forint max
-hozzávetőlegesen 15 db hal : gyk. semmit nem ér, add be a helyi halashoz vagy add ajándékba
-akváriumi kellékek: halkifogó háló, metilin kék, növénytápsó, antiklór, algagátló, Crystall tabletta, 3 db halkaja. Az egész kb. egy ezres
Így összesen: Nagyon csodálkoznék, hogyha egybe az egész 20-25 ezer forintnál többért elmenne.
Szerintem max.40ezer
Az előző válaszolónak irom hogy a halak is pénzbe kerülnek!(bár nem 10.000-be de 200-250Ft-t érnek darabja,ez attól függ milyen fajta)
ma 12:14
igen pénzért veszed. De próbáltál már halat eladni?
Ráadásul ilyen kommersz plattikat / guppikat / neonhalakat.
Én ingyen osztogattam őket és a jelentkezők 50%-ának még ingyen is "drága" volt, mert "hú, a 17. kerület az nagyon messze van, nem hoznád be őket Örsig?".
Ilyen értéktelen tök kommersz halakért senki nem ad pénzt, lemegy a boltba aztán megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!