Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Van valakinek úszómájmohája,...

Van valakinek úszómájmohája, vagy békalencséje, amiből szívesen adna nekem?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik mndkettő, úszómájmohát már rengeteg helyen kerestem, de sehol se találtam. Béka lencsét biztos találék, de erre felé nem találtam sehol. Az árát közös megbeszélés alpján.Előre is köszönöm!
2010. jún. 14. 21:39
 1/4 anonim válasza:

hali! Nekem már volt béka lencsém az akváriumban...az elején nagyon szép meg minden, de ha elkezd nőni annyira intenzíven nő, hogy belepi teljesen az akvárium tetjét és nem jut fény a halaknak szal nagyon sűrűn kell szedni belőle. Én amikor meguntam(úgy 1 éve) akkor leszedtem, de nem bírtam mindet mert annyira elterjedt, most 1 év és 3 teljes át takarítás után mondhatom el talán, hogy nincs úszóbékalencse az akváriumban, bár még most is van néha, hogy 1-2 szemet találok benne. Szóval ha teszel bele nagyon nehéz meg szabadulni tőle. Nekem is van valami moha az akváriumban de az nem úszik csak a váron meg a köveken van rajta, na azt aztán nem bírtam kiírtani mióta megvan az akvárium(használtan vettem és az előző gazdája telepítette bele a mohát) az olyan szívós, de sztem ha nem tapad rá a kövekre/várra akk úszva is megél. Ha gondolod és nem lksz túl messze adok szívesen a mohából meg ha van 1-2 szem béka lencse azt is oda adom. Én Békés megyében, Gyomaendrődön lakok. Vegyél fel msnre: csapszii@freemail.hu és megbeszélhetjük a dolgokat.

üdv: Csabi

2010. jún. 19. 16:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hasznos választ, sajnos nem lakok túl közel Hozzád, Győr-Moson-Sopron megyében, Fertőszentmiklóson...

[link]

Már a fél dunántúlon kerestem úszómájmohát...

Majd megyünk 17. nyaralni a Balatonra, majd ott is megnézem.. Békalencsét találtam a közeli csermelyben.

De azért naon szépen köszönöm!

2010. jún. 19. 19:55
 3/4 anonim válasza:

hát igazán nincs mit:D

deh azzal a békalencsével vigyázz amit vadon szereztél nehogy fertőzést vigyél be vele az akváriumba:O

2010. jún. 20. 16:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszy! :)
2010. júl. 26. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!