Elég csak 2 hím guppi egy aksiba?
Többen voltak, de sajnos kihaltak. Csak a guppik voltak ilyen betegesek, van még plattim és neonom.
Szerintetek rosszul érzik most magukat a guppik, hogy csak ketten vannak és mind2 hím? Néha csipkelődnek is. Mennyit kéne hozzá vennem? Nőstényt nem akarok, nincs helyem kicsiknek
54l
6 neon 3 platti
Nem tudom senkinek elajándékozni tehát ők mindenképp maradnak
Igazságszerint a guppikkal csak baj van, vagy csak pont gyengéket és idegbetegeket fogok ki, őszintén nem szeretnék belőle többet, csak ha “muszáj”, ezért kérdezem
AZ eladók azért szoktak válaszolni valami nagyjából oda illőt, mert nem merik bevallani, hogy "haver, tök hülye vagyok hozzá, múlt héten még a lidlben voltam pénztáros".
Úgyhogy nem, nem "csak értenek hozzá" hanem az utolsó ember, akit érdemes megkérdezni az az eladó.
Egyébként nem tragédia, maradhat ez a felállás, nem kell több guppi. Ha többen lennének, akkor is előfordulna néha kergetőzés, összetűzés, hímek, benne van a pakliban.
Meg a társaságuk se 3-szor akkora, mint ők, nem stresszelik őket, nem olyan vészes.
A plattiknak amúgy szintén elég az aksi, a neonok... hát volt már rosszabb is, tény, hogy nem az igazi.
Kérdező! Én 80 lityóba tartok 2 xifót, 1 plattyt, 6 neonhalat, 4 guppyt, 3 foltos páncélosharcsát és egy ajándékba kapott ancit. Azt tapasztaltam, ha néha valamelyik halam beteg, beteszek Sera Bactopur Direct tablettát, és az megoldja(nem baj, ha többször is kell ezt alkalmazni, egyszer csak minden helyrejön). És miután bedobtad a vízbe a hüvelykujjvégnyi, sárga kis gyógyszert, 3 nap múlva cseréld le a víz felét!
Nekem ez vált be! ;);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!