S. O. S 70 literes akváriumomban volt 3 fekete tetra és 4-5 guppi. Elöszőr egy guppi (legnagyobb) aztán egy fekete tetra is eltűnt? (nem volt tetem) Mi történhetett?
Figyelt kérdés
#Meg van még #egy páncélosharcsa
2018. máj. 6. 08:17
2/7 A kérdező kommentje:
Nem voltak a földön és az akvárium teteje se volt nyitva, de azért köszönöm.
2018. máj. 6. 08:23
3/7 anonim válasza:
Akkor a szűrő beszívhatta ha olyan típus.
Vagy mondjuk a szüleid mindig kidobják a döglött halat, hátha nem veszed így észre.
4/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem a szürőt és nem szipantotta be és az anyukám se dobta ki, meg még csak most vettük őket
2018. máj. 6. 08:52
5/7 Salx Narval válasza:
Most mégis mi mit tehetnénk? Ha nem tudtak kiugrani, a szűrő nem szívta be és szüleid sem dobták ki akkor bent vannak élve vagy holtan, keresd tovább.
6/7 A kérdező kommentje:
Egy 70 literes akváriumban nagyon könnyű észrevenni egy haltetemet
Egyébként csak segítséget kértem mert nem tudom mi történhetet
2018. máj. 7. 15:41
7/7 anonim válasza:
1,Elpusztultak és utána megették őket
2,Elpusztultak és a többi hal betemette őket.Mi van az akvárium aljában?Homok?Apró szemű kő?
3,ha van valami üreges doboz,koponya,valami nézd meg benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!