Sügeres akvárium világítás, kövek és sügerek?
Sziasztok, terveben van egy 190l-es akvárium beszerzése (100x50x40), ehhez 2x39w világítás amely az egyik kérdésemhez kapcsolódik, ez elég lesz-e, nem lesz-e sok?
A másik kérdésem hogy milyen köveket tegyek bele? Térkőhomok lenne az alján ahhoz illene a bazalt? Meg lehet valahogy okosba oldani hogy ne kelljen költenem kőre?
Harmadik egyben legfontosabb hogy ekkorába milyen sügér mehetne? Csigasügereket illetve Tanganyikaiakat terveznék bele vegyesen, ők kijönnek egymással?
[A szűrés meg lesz oldva abban biztos vagyok ezért sincs a kérdések közt]
Előre is köszönöm a válaszokat!
a világítás elég bőven, ha jó a szűrés és cserélsz vizet hetente akkor nem lesz gond a fénnyel.
vulkanikus kőzetet, nekem sárga tufa van, mészkövet szoktak de nekem nagyon nem tetszik és nem is való tanganyikai akváriumba. talajnak homok, sóder.
a csigasügér is tanganyikai.:) a csigasügér melle mehet még 2 kisebb faj
pl; neolamprologus leulepi, neolomprologus buescheri, neolamprologus brichardi, neolamprologus cylindricus, esetleg vadász, bár az nem mind1, h milyen csigasügérre gondolsz,pl a bulldog simán helyreteszi a vadász.
vagy esetleg julidochromis fajok( torpedó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!