A tigris garnéla ehető?
Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 17:43
2/9 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok.
2018. márc. 30. 18:17
3/9 A kérdező kommentje:
A red cherry garnélát attól függetlenül hogy kicsi meg lehet enni?
2018. márc. 30. 18:30
4/9 anonim válasza:
Meg akarod enni? Vagy a gyerek/macska megette?
5/9 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam hogyha tartanék és túlszaporodna akkor az idősebbeket megenném. (még nem tartok)
2018. márc. 31. 07:31
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Azt nemtom, de fordítva - rákos tigrist - ne egyél.
8/9 anonim válasza:
Kérdező, az előrelátásod bámulatra méltó.
9/9 mobidick válasza:
A Nosaltyn vannak receptek! Gyors leírás: Nyersen barnás-szürkés színű, főzött állapotban rózsaszínes rák. Számos fajtája létezik, a legismertebbek a királyrák és a tigris garnéla. Finomabb végeredményt kapunk, ha héjastul készítjük el és csak azután pucoljuk meg a rákot. A garnélát rövid ideig szabad hevíteni, különben megkeményedik a rákhús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!