Megakadályozhatom hogy szaporodnak a guppik?
Nem értem mi a baj a ragadozó halakkal. A ragadozó állat az egy rossz dolog? Talán baj hogy vannak földön? Ez a természet rendje. Az állatvilág már csak ilyen. Nem lehetünk annyira liberálisok hogy megkérdőhelezzük a ragadozók létjogosultságátva világban. Gondolj csak bele a harcoshalnak lefagyasztott kukacokat adnak. Azokat is élve lefagyasztották. Akkor most lázadjunk fel? Sőt az állatkertben a használjátok szaporulatát elpusztítása és azzal etetik a ragadozók. Legalábbis a természetvédelmi állatkertben.a kiscsibék mennek a madaraknak a kiskecskék nyulak pedig a húznak. A kismalac a keselyűnek. Sőt az egyik fagyasztoszobában még teknősbéka is volt. Aztmondta a gondozó hogy elpusztult magától és nem tudják még hogy mi fogja meglenni...
Akkor záradék be a természetvédelmi álatparkokat is ugye? Én akartam menni gondozó akkor de nem volt gyomrom ahhoz hogy a kiscsibéket meöljem és elrakjam a fagyasztóba. Ennyi.
Ki kopok belőlük.
Ezek már nem nemes guppik hanem a beltenyészet szaporulat a. Mivel anno 3 hím és 3 nőstény guppival kezdtem ezek a színes nemesitettek már elpusztultak az évek alatt. Hely van a 100 literes akváriumba de mostmár mást akarok benne tartani. De a meglévőket már meg vároma míg elöregednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!