Kedves betta "haltartók"! Mi az őszinte véleményetek erről?
A kérdésemben direkt nem az akvarista szót használtam, ugyanis főleg azokhoz intézem ezt a kérdést, akik 30 liter alatt, neadjisten dunsztos üveg méretű edényekben tartják a halukat. Szóval, az őszinte véleményetekre vagyok kíváncsi. Szerintetek csak ránézésre is, mi a jobb, élhetőbb, esztétikusabb és egészséges környezet a bettáitoknak?
Ez?
Vagy ez?
Ti melyikben látnátok szívesebben úszkálni a halatokat? Ha az első variációban, akkor miért, mi a gond veletek?
Az elsőt nekem nem nyitja meg de egyértelműen a 3.-ra teszem a voksom.
Egy barátnőm mesélte hogy állatkereskedésben azt mondták neki, hogy bettát nem szabad nagy akváriumban tartani, mert elfárad mire felér a felszínre levegőért. Mit ne mondjak, elég fura szövegnek tartom. Szerintem olyan nincs hogy túl nagy akvárium, ahogy túl nagy kalitka sem létezik egy madár számára.
Emberi léptékben mérve:
1, nem jön be semmi
2, kb egy fürdő, hozzám viszonyítva
3, 18nm2-es nappali
nem szeretném egyikben se leélni az életemet
3 as! Az 1 es egy kör aquárium ami illegális mert állatkínzásnak minősül olyan kis helyen tartani
A 2 es meg nagyon rossz és kényelmetlen lessz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!