Hány cm nőnek a kárászok? Mekorra akvárium kell nekik?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 17:56
1/7 anonim válasza:
Itt mindent megtalálsz róluk: [link] Mint látod nagyra nőnek, 400 liter alatt nem is érdemes nekiállni.
2/7 anonim válasza:
Ezüstkárászaim vannak 65 literben. Csak addig nőnek ameddig még kényelmesen elvannak az aksiban, ez nálam 2-3 cm hosszú halakat jelent.
Nyolcan vannak.
3/7 anonim válasza:
A második teljes baromságokat mond. Ez a legnagyobb akvarista tévhit hogy a halak csak addig nőnek amíg helyük van. Kedves második, tudod miért nem nőnek tovább a halaid? Mert folyamatos ammónia, nitrit és nitrátmérgezésben szenvednek ami megnyomorítja a méretüket, a testüket és agonizálva hónapok vagy évek alatt kimúlnak. Ez az igazi állatkínzás. Arról nem is beszélve hogy nyáron nem tudom hogy biztosítasz nekik 20 fok alatti vizet és alapból bika szűrést, mert ugyanannyit mocskolnak mint az aranyhalak akiket szintén 200 litertől lehet felfelé tartani, de mindegy. Ha nem értesz hozzájuk legalább hülyeséget ne tanácsolj.
4/7 anonim válasza:
Te már csak tudod kedves 3-as, hiszen napi szinten látod őket :)
A stílus maga az ember.
5/7 anonim válasza:
Tudom, mert ezek tények és nem látni kell. Mind a három mérgező melléktermék láthatatlan egyébként, de ha megmérnéd a vizedet rá rájönnél milyen magas a károsanyag tartalma.
6/7 Salx Narval válasza:
Akváriumban ritkán nőnek 20-25 cm -nél nagyobbra. Nem is akváriumba való halak. 4-500-literes akvárium kell nekik és túlméretezett külső szűrő és belső szűrőt sem árt használni. Én 300-literben, más vadvízi halak társaságában tartottam párat 10-12cm nagyságig, utána kerti tóba kerültek. Az akvárium szűrése mellett, a hűtése is problémás. Nem ajánlom az akváriumban való tartásukat, annak ellenére sem, hogy én is tartottam.
7/7 anonim válasza:
A rossz víz miatt nem nőnek meg, ergo kínozod őket, ennyi állatkínzó barmot. Ennyi erővel hd téged beraknad újszülöttként egy 100 cm és koporsóba akkor te se leszel nagyobb? Kb ennyire igaz a halakra is te retardált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!