Betta mellé lehet tartani algaevő harcsát?
Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 23:21
11/12 Salx Narval válasza:
Le sem merem írni, hogy mekkora helyen és milyen körülmények között tartottam bettákat.:D Teljesen más tapasztalataim vannak ezekkel a gyönyörű halakkal mint itt sokaknak. Szerintem az a jó út ha figyeljük a halainkat, sokat elárul a viselkedésük a közérzetükről, kisebb és nagyobb akváriumban is, akár társakkal, akár egyedül. Én sem vonom kétségbe mások tapasztalatát, több módon és körülmények között lehet jól és sajnos rosszul is tartani halakat.
12/12 anonim válasza:
Nekem volt egy betta 4 évig 15 literben imádtam agresszív volt viszont nagyon élénk 1x sem volt beteg ez idő alatt a második 3 évet húzott le akkor egy 2 éves betta 20 literben élte le a maradék 2 évét a mostani drágaságom lassan 2 éves és 25 literben van. Mindenkinek más a tapasztalata de én ezt a fajta tartást tartom megfelelőnek egy betta számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!