Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hasvízkor, túlvagyunk rajta?

Hasvízkor, túlvagyunk rajta?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nemrégiben írtam hogy a bettám nagyon kedvtelen és fel van fúvódva a hasa, enni sem akar két napja. Többen is válaszoltatok sőt képet is küldtetek hogy így néz ki ha elkapja a hasvízkor. Baktopurral kezeltem mert a gyógyszer amit írtatok sehol nem lehetett kapni. A bettám visszanyerte a régi jó kedélyállapotát és étvágyát, de a hasa féloldalasan továbbra is fel van puffadva.

A kérdésem az lenne hogy abbahagyhatom-e a kezelést, túléltük ezt a betegséget?

A hasa továbbra is ilyen felpuffadt marad?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2010. jún. 7. 21:45
 1/1 anonim válasza:
Nem szabadna puffinak lennie :) várj egy kicsit ha nem múlik továbbra sem akkor nagy baj van. Ha pedig húzódik vissza szépen lassan akkor túlvagytok rajta. Én bettámon anno már nem tudtam segíteni pont nyaraltam mikor kialakult nála, anyukám etette, de nem tudott vele mit csinálni, nem épp halas, mikor hazajöttem márcsak hosszabítani tudtam 1-2 nappal életét :S 2. bettám is megkapta betegséget, de neki hamar visszahúzódott, és teljesen felépült :) Szóval remélem tied is fel fog. Én ilyen tablettát raktam külön akviba, és amikor már evet baktostop-ot kapott.
2010. júl. 19. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!