Törpe tarisznyarák avráiumába, műnövényt lehet rakni?
Nekem is van, csak vigyáz mert könnyen kimaszik,
Megegy-ket tipp nekem só nélkül elhalnak de gondolom ezt vagtad
És számíts rá h ahogy elrendezted az aksit úgy nem sokat fogod látni, persze személyiség függő
#2 Fő eleségnek fagyasztott szúnyoglárvát vagy tubifexet kapnak, felváltva adom, hogy változatosabb legyen az étrendjük. Hetente 1-2 alkalommal kapnak zöldségeket: uborka, sárgarépa, saláta. Havonta 1-2 alkalommal neonhalat vagy garnélát. Mindenevők szinte bármit képesek megenni, ami az útjukba kerül.
#3 Az alapokkal tisztában vagyok, közel féléve vannak meg. Az akváriumuk nem fedett, inkább széles mint magas és így kitudtam nekik alakítani két sziklás részt, ami kilóg a vizből és elég messze van az akvárium falaitól. Viszont a homok és szikla látványa elég unalmas egy idő után és mivel az élő növényeket elég hamar megmetszik, megeszik ezért tartottam, hogy a műnövények nem-e tévesztik meg őket. De, ha neked nemvolt még belőle gondod akkor kipróbálom én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!