Egy 40x24x31 cm-es akváriumban (29L) milyen halakat lehet tartani?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 18:16
1/9 anonim válasza:
30l allat nem SZABAD gerinces állatot tartani !
Garnélarák??
2/9 Salx Narval válasza:
6-8db 2-2,5cm nagyságú nano halat ha az igényeknek megfelelő ez a méret. [link]
3/9 anonim válasza:
Kütyüboltokban lehet kapni időnként kis világító játék medúzákat meg színes játék halakat.
4/9 Salx Narval válasza:
Egy pohárnyi víz híján 30-liter, ne legyünk már ennyire szőrszálhasogatók.:D Egy 30-literesbe kicsit több talajt teszünk vagy egy ujjnyival kevesebb vizet akkor ugyan itt vagyunk. Amelyik halnak nem elég a 29,76-liter, annak 30-liter sem. Én sem vagyok híve az ennyire szűk élettérnek de azért ide már lehet pár darab apró halat tenni egy akasztós szűrővel, hogy ne vegyen el helyet.
5/9 anonim válasza:
Lehet benne kisebb halakat tartani ...
Egy 20x20 ketrecben is lehet hörcsögöt tartani , de nem biztos hogy élveznék 😅
Igazuk van az elsőknek miert ne lehetne ,,garnélarákot" vagy mutatos ,színes ,,mű halakat"?
6/9 anonim válasza:
Ha a kérdező akkar ,,boldog s egészséges" halakat tartani , vesz egy nagyobb akváriumot🙂
7/9 Salx Narval válasza:
Én elfogadom az érvelést sőt min 40-50 literes akváriumot ajánlottam volna törvénybe iktatni ha megkérdeznek. Viszont semmi különbséget nem találok egy 29,76-literes és egy 30-literes között.:D Nem fogok kardoskodni a válaszom mellett, győzzétek meg, hogy vegyen nagyobbat én csak támogatni tudnám.
9/9 anonim válasza:
Próbálj meg minnèl kisebbet választani ès könyörgöm, ne akard túlzsúfolni! Webshopon vannak ennèl kisebb akváriumok is, ha azokban tartanak halakat a tièdben is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!