Törpe karmosbéka tartása?
Tényleg azt írja az az ismertető, de egy 80x40-es hely az 5 sima karmosnak kicsi, főleg, ha csak egy kekeckedő is van közöttük. 2-3-nak tényleg elmegy, ha megférnek egymással. De, mint említettem nekem 2 sem fért meg egymással...
Kérdező: ha nincs egy 45 literes akvának helyed, akkor inkább ne tarts békákat. Tarts egy madárpókot, annak jó az a 25 literes méret, egy közepes testű fajnak. Vagy tarts néhány trópusi csótányt, bár ebben tényleg csak pár példány fér el.
Nem az a lényeg, hogy mindenképpen legyen egy állatunk, vagy valamilyen állatunk, hanem az, hogy ha már van, akkor azt tartsuk rendesen. Ha nem tudjuk rendesen tartani, akkor várni kel, míg a feltételek megvalósulnak, és akkor kell majd az állatot beszerezni.
Tegnap írtam a"25 literesek"-ről. Miért pont ezek jönnek mindig??
Egy porfészekben lakunk, van egy állateledeles. Lehet nála 9, 11,13,17,19 25, 32 és40 literes "akváriumot" kapni. Azért érdekes, nem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!