Hol lehet tengeri élőlényeket begyűjteni?
Figyelt kérdés
Múltkor olvastam valamit tengeri élőlények begyűjtéséről, hogy vannak helyek, ahol befizet az ember bizonyos összeget, és bizonyos mennyiségű állat szabadon be lehet gyűjteni. Ott az Adriáról volt szó, de nem mondott konkrét helyet. Hogy van akkor ez most? Van ilyen? Ha igen hol?2018. jan. 24. 17:08
1/7 anonim válasza:
Marhaság. Akvarisztika boltban...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez egy igazán nagy látókörre vall...
Bitzosan nem teljesen marhaság, mert már több helyen is hallottam. Meg ha az ember belegondol az akvarisztikai boltokba is 90%-ban egyenesen, esetleg egy "raktáron" át érkeznek az állatok. Miért ne lehetne partszakaszokat nyitni hobbigyűjtögetőknek, főleg ha megfizetik, hogy gyűjtögessenek olyan állatokat, melyek nem védettek, esetleg még sok is van belőlük.
2018. jan. 24. 17:39
3/7 anonim válasza:
Én még nem hallottam róla de biztos vagyok benne hogy van ilyen, azonban abban nem vagyok biztos hogy olcsóbb, és jobb is így a beszerzés. Az állatok szempontjából (no meg a tiedből sem hiszen a határon nem vagyok benne biztos hogy ha elkapnak vele jól jársz) nem jó, mert nem tudod biztosítani a tökéletes szállítási körülményeket. Persze ha kint él az ember más. Google nem ír semmi konkrétat?
4/7 A kérdező kommentje:
Google konkrétan semmit nem tud erről. Gondolom az ilyen helyeknek nincsen weboldaluk. Egyébként azt mondták, hogy ott adnak papírokat, amivel át lehet vinni a határon.
2018. jan. 24. 20:17
5/7 A kérdező kommentje:
De pl. ha jól emlékszem, csak gerincteleneket szabad begyűjteni.
2018. jan. 24. 20:18
6/7 anonim válasza:
Így kicsit más, halat tuti nem koral még nincs az Adriaba.
7/7 anonim válasza:
Csak egy gondolat: Szívesen vették mindig itthoni halgazdaságoknál, horgásztavaknál, ha például törpeharcsát akartunk begyűjteni pörköltnek, ivadékpusztító káros, idegen hal. Ha van ilyen tengeren, és arra van szükséged épp, lehet, hogy járható út. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!