Van hangtalan vagy majdnem hangtalan belső szűrő?
Figyelt kérdés
54 literes akváriumom van. Most azt a kínai szűrőt használom, ami a szettben volt. Eléggé zavaró éjjel a zúgása.2018. jan. 23. 22:11
1/4 anonim válasza:
Egy kicsi mindegyiknek van, hiszen forog,rezonál. Az üveg meg jól vezeti a hangot. Én aládolgoztam az enyémnek, áll bent a vízben. A vezetéket meg csipesdzel odafogattam az üveghez, nem tud hanyettesni. Igy most jó.
2/4 anonim válasza:
Amúgy is érdemes lenne egy erősebb szűrő mert a szettes szűrők gyengék és rossz minőségűek, pont ezért is hangos a tiéd valószínűleg. Például amit én 100 literes szettben kaptam szűrőt most egy 25(!) literes garnélás akvárium szűrőjeként használom, és tervezem lecserélni mert még annak is pocsék.
Egyébként Nekem Atman At-F304 belső szűrőm van és szinte hangtalan, egy icipici zúgása van de nekem kicsi a szobám és simán alszok úgy, hogy azon kívül megy még a külső szűrő is aminek meg majdnem egyáltalán nincs hangja.
3/4 anonim válasza:
Sajnos mindegyiknek van több-kevesebb hangja mivel a rotor viszonylag darabosan jár. A szettben található szűrő általában nem sokat ér a kis szűrőanyag kapacitás miatt, ezért jobb választás lenne valamilyen kisebb külső amit el tudnál rejteni az akvárium alatti szekrényben, ott pedig szükség esetén megfelelően le tudod szigetelni.
4/4 anonim válasza:
nincs, a külső szűrő sokkal halkabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!