Mi lehet a neon halam hasával?
1 napja az egyik vörös neonhalunknak a hasán egy fehéres nagy dudor lett, szerintetek mi lehet?
Azóta a víz felszínén egy helyben marad.
Köszönöm előre is!
22L talajszűrős akvárium, 1 betta, 2 üvegharcsa, 6 neonhal, 2 karcsú díszmárna.
Csak műnövények vannak.
Képek:
26 fokra van állitva a hőmérő.
200L-es akvárium sajnos nem fér el, de kb 90L körül el fog férni.
Azert hangsúlyoztam ki, mert tudom, folyamatban van a nagyobb.
Oké, viszont akkor gondold át mi fér el 90 literben, mert ezek így nem.
Az üvegharcsa egyből felejtős mert kb 120 litertől jöhet szóba, őket nem tarthatod meg. A neonoktól vagy a sziámitól pedig mindenképp meg kell válnod, mert nem egyeznek az igényeik.
A helyedben a hat neon mellé vennék még 2-3 karcsú díszmárnát és itt be is fejeződött igazából a lehetőségek skálája.
Vettem fagyasztott szunyoglárvát, azt adtam nekik ma, furcsa volt nekik, nem nagyon mozdultak rá,viszont a Betta az azonnal ráment 😀
Másik kérdésem: vettem egy kis élő növényt egy mű helyett és azóta beopalosodott a víz. Az természetes jelenség?
Köszönöm előre is.
Látom ismét mindenki okosabb a másiknál, legalábbis azt gondolja azért is érkezett értelmes válasz :)
A lényeg h ez a pöce gódör ahogy ti degradálóan fogalmaztok, tisztább volt eddig mint a te 500Literes akváriumod amibe csak víz van.
Köszönöm, több választ nem kérek.
További szép madárcsicsergős napot kívánok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!