Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 200 literes akváriumba milyen...

200 literes akváriumba milyen halat ajánlotok sűrű növényzet mellé?

Figyelt kérdés
Milyet és mennyit.

2018. jan. 22. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%
Azt várod hogy más ássa ki neked a gesztenyét? Millióegy variáció van és mind szépen mutat dús növényzettel is. Az egyik akváriumom pontosan ekkora és nem itt pampogtam hogy más mondja meg mit rakjak bele, hanem ki találtam többféle összeállítást, fajokkal és létszámmal együtt megtervezve majd felraktam kérdést hogy kinek mi a véleménye, ha netán valami nem odaillő van oda segítsenek mi állná meg a helyét. Ennyi az egész ez a "milyet és mennyit" a lustaság netovábbja a részedről és még nekünk szólsz be hogy nesze semmi fogd meg jól.
2018. jan. 22. 18:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát ha nem lenne növény azt mondanám: SÜGÉR!

Én amikor megláttam először egy afrikai sügeres akváriumot, rögtön tudtam, hogy az kell. 200 liter már elégséges lehet kisebb sügérfajoknak.

Csak hát a fránya növényzet....... nálam 1 hét alatt leirtottak minden gazt :D

A sügereknek víz, homok, meg kő kell...... más nem. De nagyon látványos akváriumot lehet összehozni. Órákat lehet elüldögélni az üvegre tapasztott orral...

2018. jan. 22. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!