Pénteken "beesett" két polc közé takarításkor az egyik aranyhalam. Ha "most még semmi baja", nem is lesz ezután se?
Igen!!!! Akkor betettem vissza a helyére(előtte pedig óvatosan leszedegettem a rácsvarodott porcicákat)!
Akkor elvileg jól van?
[Amúgy egy tarka, fekete-fehér-piros; nagyon szép állatról van szó....ha ez számít]
Bennem egy olyan kérdés fogalmazódott meg hogy hogy eshetett be a polc közé? Mármint takarítás alatt ugye nem egy teljes takarítást értesz hogy kiveszed az akváriumból (ami ugye legalább 200 liter?) a halakat és teljesen kitakarítod?
Csak mert ha így történt az nagyon nagy baj lenne.
Egyébként ha mostanáig nincs jele semminek akkor szerintem nem lesz már baja, nekem is volt hogy amikor lemertem a víz tetején úszó lemetszett növények leveleit hálóval és nem volt tető az akván kiugrott egy xifó a szőnyegre, de leöblítés és visszahelyezés után semmi baja se lett, azóta is megvan.
Ijedtébe kiugrott.
és amúgy 500 literes helyük van. Amúgy 5 hal van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!