Szerintetek milyen ez az összeállítás egy 200 literes akvariumba?
Figyelt kérdés
Két vitorláshal és kb4 törpegurámi. Még nincsenek meg de kíncsi vagyok hogy jó ez így?2018. jan. 14. 09:03
1/8 anonim válasza:
Vitorlás halból mehet legalább 3 mivel ha annál kevesebben vannak jobban érvényesül a területvédő ösztön, és kisajátíthatják az akváriumot. De egyébként jou.
2/8 A kérdező kommentje:
Ennek örülök mert ugye utána néztem a dolgoknak és ezt sajnos sehol nem írták le. Úgy hogy nagyon köszönöm a válaszodat. És még annyi hogy neonhalakat lehert még melléjük tenni mert erről os olvastam és valaki szerint igen valaki szerint nem.
2018. jan. 14. 11:51
3/8 anonim válasza:
A törpegurámival én is szemeztem annak idején, de mivel azt írják, a lágyabb 5-7nk körüli vizet szereti-nálunk23-, nem vállaltam be heti 30 liter lágy víz beszerzését. Neonokból én a vöröset választanám, közelebb áll a hőigénye a vitorláshoz.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és megfogadom őket. Örülök hogy segítettetek mert így a halaimnak jó élete lesz és hála istennek nem követem el azokat a hibákat amiket a legtöbb kezdő.☺
2018. jan. 14. 12:37
5/8 anonim válasza:
Szerintem is három vitorlás legyen kettő helyett, és gurámik helyett pedig tegyél neonokat, mert a természetes élőhelyükön is együtt élnek a vitorlásokkal, így közel azonosak az igényeik.
OFF: Végre valaki aki előre kérdez és nem amikor már megvan a baj és döglenek a halak, mert 30 literbe 25 halat rakott!
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt 3 db vitorlásom 200 Literben. Nálam az történt, hogy a 3 vitorlásból kettő párba állt egymással, a harmadikat pedig folyamatosan zaklatták, kergették. Az egyiket el kellett ajándékoznom, mert végkimerülésben kimúlt volna.
7/8 anonim válasza:
Egyébként azt ajánlják hogy öt vitorlással kezdjenek 200 literben, és amikor egy párba áll a többit ki kell venni. Viszont ez a legtöbb akvaristánál nehézkes (akinek nincs ismerős akinek kéne vagy nincs másik akvárium, esetleg kereskedés aki visszaveszi) ezért is mondják hogy kevesebbel indítsanak akváriumot.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és megpróbálom a lehető legjobb módon megoldani.
☺☺
2018. jan. 15. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!