Kicsi 21 literes aqvárumba milyen halakat ajánlotok és hány darabot?
Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 19:40
1/18 anonim válasza:
guppy,nagy odafigyelést nem igényel és akár még szaporodik is.
3/18 anonim válasza:
Most elmondom ide is hogy 30 liter alatt törvény tiltja a haltartást, ha beleraksz bármilyen halat állatkínzást követsz el. Talán előre kellett volna utánanézni az akvarisztikának.
4/18 anonim válasza:
én neon halat tennék bele olyan 6 darabot :)
5/18 anonim válasza:
Kérdező, remélem azért az irónia fogalmát ismered de ha nem nézz utána mit jelent mert aki halat ajánlj neked mind ironizál mielőtt elhiszed hogy ezeket belerakhatod.
6/18 anonim válasza:
egymásra, vagy egymás mellé?? még is hányat szeretnél?
7/18 anonim válasza:
tökmindegy de azért ne a legnagyobb halakat én tele raktam sok kicsi hallal és jól elvannak, és még vlm sürű növénnyet rakj bele
8/18 anonim válasza:
miért árulnak ilyen kicsi akváriumokat, ha nem szabad ekkorában halat tartani?
9/18 anonim válasza:
Azért árulnak ekkora akváriumot mert például növényes akvarisztikához, vagy garnéláknak még éppen elmegy. Karantén akváriumnak is használható. Aki pedig halnak veszi meg az önnön maga tudatlansága és felelőtlensége.
10/18 anonim válasza:
Növényes akváriumnak valók ezek...amano garnélákat tehetsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!