Van egy törpe szívóharcsám. Más néven Corydoras. Mit esznek?
Vannak guppiaim,xifo,anci,neonhalak az akváriumba..nekük megvan hogy milyen kaja kell és azt kapják (lemezes trópusi halaknak a Tetra-tól.) viszont az jó a cory-nak?
Eszeget belőle ő is!
És remélem 25 liter akváriumban tartod őket ennyi hozzáértéssel....
Törpe szívóharcsa: [link]
Corydoras: [link]
Még a fajokkal se vagy tisztában. Amellett ezek rajhalak, egyet nem is tarthatnál belőle. Szerintem itt sokkal nagyobb gondok vannak annál hogy mit eszik ez a hal, biztos hogy alapjaiban vannak nagy problémák az akváriummal.
kékpajzsosom volt, tabbletát nem árt nekik adni, de ha nem adsz az se akkora nagy baj, csak akk sok kaja kell h találjanak eleget, meg jo szuro, am aszem a legoregebb 4 évet élt egy 54l esben
viszont ha tul sok a hal az aksiban akk agreszivak lesznek (a páncélosok, mármint nekem mikor szültek a guppik, és felnottek az ivadékok és 1 honap utan kb napi 1 hal belehalt a kékpajzsosokba addig mig az eredeti alloány visza nem tért..) és a guppik nem fogják szeretni
ne keverd h epp mirol beszelsz a te érdekedben
Ha tényleg törpe szívó harcsa, az elég igényes, és kényes a kiváló minőségű étrendre! Oda kell rá figyelni.
Viszont az egyáltalán nem corydoras, mivel előbbi egy faj, ami az otocinclus családba tartozik, a cory meg egy család, amibe sok faj tartozik, értelem szerűen a törpe szívó nem, mivel az más család.
Szóval előbb el kéne dönteni, hogy miről szól a kérdés, ahhoz, hogy válaszolni lehessen rá.
60L az akvárium!
Nekem a kereskedésbe azt mondták hogy "Corydoras"
Van vele az akváriumba még: 7 endler guppi-hímek,6-neon,4-xifo,és egy anci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!