Valaki linkelne olyan oldalt, ahol minden akváriumi hal megtalálható és mindegyikről van hosszabb jellemzés és leírás?
#4 köszönöm szépen 4-es
Én nem értek a halakhoz és hozzá se tudtam szólni, de finoman szólva bunkók voltak az ez előtt válaszolók. Miért baj, ha valki kérdez? Sőt AZ A JÓ ha vaki kérdez, hisz előre akar tájékozódni és nem utólag kapkod, miután elrontott egy csomó mindent. Engem is így fogadtek egy faces csoportban, és nem jó érzés. Úgy gondolod hogy van itt egy csomó jófej ember azonos érdeklődési körrel és a legelső, legártatlanabb, legyszerűbb kérdésnél beszólnak, bunkóznak és dühítő fejeket osztogatnak :D
De Kérdező, ugye tudod, hogy mennyire irreális elvárás az ÖSSZES létező akváriumi halról naprakész adatbázist kérni? Az SF szerintem magasan a legjobb a témában, de nekik is vannak elavult cikkeik, hibás információik. Épp ezért érdemes legalább 3 helyen utána olvasni a témának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!