Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hasvízkór házi gyógyítása?

Hasvízkór házi gyógyítása?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi van-e erre valamilyen házi bevált módszer, mert már volt egyszer ilyen betegsége a halaimnak, de hiába adtam nekik gyógyszert a boltból semmit nem ért ugyan úgy megdöglött mindegyik, amelyik elkapta.

Most egy sziámi harcos halam kapta el ezt, (pedig ez elég szívós hal) legalábbis szerintem ez lehet, mert fel van püffedve a hasa, már fel is volt fordulva tegnap a víz tetején azt hittem megdölgött, de aztán ráfújtam, hogy reagál-e de elúszott, és azóta nem fekszik fel a vízre, próbálna leúszni, de nem tud, mert mint egy lufi a vízben, vissza felmegy a víz tetejére.

Van erre valami házi gyógymód?

Pl az egyik ismerősöm amikor a halai elkaptak valami gombás pikkely fertőzést (fehér pöttyök a pikkelyen, most nem jut eszembe a neve a fertőzésnek), azt ajánlották neki, hogy rakja őket szappanos vízbe, és így is tett, a halai meg meggyógyultak egy pár nap után. (persze nem sokáig voltak a szappanos vízben) Ezt nem csak kitaláltam tényleg így volt!

Tud valaki a hasvízkórra is hasonlót?

2010. jún. 3. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:
nekem is elpusztultak a boltitól.
2010. jún. 4. 06:12
 2/2 A kérdező kommentje:

A kérdés már tárgyatlan, úgy tűnik magától meggyógyult. Eszik is rendesen, meg úszik is rendesen.

Nem hiába sziámi harcoshal :) Nagyon szívós!:)

2010. jún. 5. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!