Miért halnak meg a halaim?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 40 literes aksim van, van benne minden vízmelegítő, növények, talaj,szűrő, 2 hónapja született 16 db Xifom minden rendben volt az elején csak aztán azt vettem észre hogy az akvárium tetején vannak az egyik oldalon, ezért raktam bele egy nagyobb belső szűrőt aminek nagyobb a teljesítmény 120 literes aksiba valót mert csak ilyen van ezt a szűrőt nem tudtam állítva be rakni csak félég szóval így / raktam be nem tudom mi a baj mai napon 3 halam meghalt 2 hete 1db :-(
Előre is köszönöm a válaszokat.
2018. jan. 1. 17:19
1/5 anonim válasza:
Mondjuk azért halnak meg mert xifót kb 200 litertől lehet tartani? Kettőszáz literesben tartok HÁROM darabot, te meg negyvenben 16 újszülöttet meg kitudja hány felnőttet.
Van még kérdésed?
2/5 A kérdező kommentje:
Ebben csak az új szülöttek vannak 3 hónapban átt akartam rakni a 200 literesbe amiben 3 db Xifo 4 db guppi van.
2018. jan. 1. 17:43
3/5 anonim válasza:
két hete egy, most három, két hét múlva 5. Előbb utóbb beáll az egyensúly.
4/5 Salx Narval válasza:
2 hónapos Xifóknak nagyon kicsi már a 40-liter. Valószínűleg a szűk hely stresszt okoz és előfordulhat, hogy a vízcserék is kevesek ennyi és ekkora halakhoz. A 200-liters akváriumba is sok lesz a 15db felnőtt Xifó, komoly szűrés és heti 30% vízcsere mellett is csak határeset.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget ment a zöld kéz, átt raktam a nagy aksiba 6db 4 db pedig el ajánékoztam.
2018. jan. 2. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!