Licitálnátok erre az akváriumra?
Én egy bettának szeretném. A fix árat sokallnám, meddig érdemes felmenni szerintetek? Nagyon kevés a kép mondjuk. Most a díszek nem számítanak.
10# válaszoló szerintem arra gondolt az előtted szóló hogy ilyet se olvasott az elmúlt fél évben, hogy azt mondtad hogy szerinted ezeket pont olyan erősségű fénnyel gyártják amit a növények igényelnek.
Ez a legegységesebb tulajdonsága a szetteknek, hogy a technika elégtelen az akvárium méretéhez képest. A szűrő és a fény az MINDIG minden egyes alkalommal gyenge, mert egy normális fénytest olyan drága hogy egy kevésbé elhivatott akvarista sokallja és nem veszi meg, ha ilyen drága égőtestet (és szűrőt) adnának a szettekhez fele ennyi sem kelne el, főleg hogy a komolyabb akvaristák maguknak szokták összeállítani az akváriumot, nem szettben veszik.
Teljesen megéri az árát, bár én a fénycső foglalata miatt nem venném meg, mivel jobban preferálom a T5 vagy T8 fénycsöveket.
Facebookon pl. az Akvarisztika Adok-Veszekben érdemes körülnézned még esetleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!