AQUAPLANT? Mi a véleményetek?
Na megkaptam, kicsit nagyobbra számítottam, de tetszik. Igaz csak 30 liter, 10w világítás, atman hf 400 akasztós szerintem elég. Igaz nem lesz sok hal, max 5-6. Na de milyen? Nekem tetszik a parázslazac, szerintetek?
És kell e a technikán valamit változtatni?
Egy másik oldal meg már csak 50 litertől ajánlja, nagyon kevés neki a 30 liter. [link]
Én a helyedben galaxy razbórákban vagy endler guppi hímekben gondolkoznék, más nem jöhet szóba ha több halat akarsz ekkora helyen tartani, maximum egy darab hím betta.
Melyik fajból ajánlja ezt?
Értem én hogy a nanohalaknak néztél utána általánosságban, de nem minden nanohal tartható 30 literben.
Ami ebben is elvan és nem igényel különleges vízparamétereket az tényleg a galaxy razbóra és az endler guppi, ezeknek nézz egyszer utána, hátha tetszenek.
Nyugodtan üzemeld be egyébként mert úgy, hogy benne van minden, aljzat, növények (bár ezek gondolom nincsenek még), szűrő és melegítő mennie kell 2-3 hetet üresen halak nélkül hogy kialakuljon a baktériumkultúra.
Nem tudom tapasztalt vagy-e az akvarisztikában, de ha nem akkor mindenképp olvass utána a halak érkezése előtt az alapoknak, pl az akvaguru.hu-n a "kezdőknek" és az "akváriumról" fülek alatt olvasgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!