Állatboltokban lehet kicsi, kerek oldalú akváriumot venni?
Nem lesz benne semmiféle élőlény!
Tudom hogy tilos olyanban halat tartani, de sokszor látok különféle díszhalakat pohárban, szóval miért ne lehetne ilyen.
Tudtok olyan boltot Budapesten (8-9-10 kerület környékén, vagy messzebb) ahol találok ilyet?
Köszönöm
Mint mondtam, nem lesz benne állat, se semmilyen élőlény.
" de sokszor látok különféle díszhalakat pohárban, szóval miért ne lehetne ilyen."
Azokat a különféle díszhalakat bettának hívják, azért látod őket a pohárban kínlódni, mert ha beteszik bármelyik halas akváriumba, megöli a többi halat. Több bettával sem tartható, mert kinyírják egymást. A kereskedés pedig nem tud mit kezdeni velük, ezért vannak a pohárban, na meg a parasztvakítás is megy, hallottam már nem egyszer, hogy etetik a népet a döglődő poharas bettával, hogy milyen igénytelen hal... szerencsétlen állat pedig, utolsó utáni erejével csapkodja magát a pohár oldalának.
Gömb akváriumot, vagy íveltet bármelyik kereskedés árusít, de jobban jársz ha neten körbenézel a használtak között, újonnan 4 ezertől indulnak, használtan láttam már 500ért is egész nagyot.
Halat tényleg ne tegyél bele, feltéve, ha van egy cseppnyi érdeklődésed is a hal jólléte miatt.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Köszönöm az infót a "poharas halakról" is
De most mondom harmadjára hogy semmilyen élőlény nem lesz abban a nyamvadt üvegben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!