Akvárium vásárláshoz és hal tartáshoz valakinek tapasztalata?
Több gyermekünk is van, egy jó ideje pedig rágják a fülünket háziállatkával kapcsolatban. Úgy gondoltuk, a hallal kezdenénk, mert azt talán nem kell hetente takarítani, csendes, ugyanakkor látványos, a szoba dísze is lehet.
30-40 literes akváriumon gondolkodunk. A lakás pedig csak 20-21 fokos, így nem cél a mediterrán halacska (tudom, persze, a víz fűthető, de szívesen kikerülnénk, hogy állandóan fűteni kelljen).
Egy ekkora akváriumot milyen időnként kell takarítani, mennyi és milyen halat érdemes bele venni?
Köszönöm, ha segítetek!
Koszonom, akik ismeretlenul nem arra a kovetkeztetesre jutottak, hogy 0 Ft-bol es 0 percet raforditva szeretnenk akvariumot. Tapasztalatot vartam, mert utanaolvasni nekem, nekunk is megy, de egesz mas "igazi"bvelemenyeket hallgatni.
Termeszetesen komplett akvariumon gondolkodtunk ( pl. szurovel, novenyekkel, ...) es nem pusztan 6 db, egymashoz ragasztott uveglapon...
A velemenyeket atragjuk, megfontoljuk! Koszonjuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!