Egy 112 literes akváriumhoz milyen erős világítás kell? bővebben lent!
Figyelt kérdés
40 centi magas az akvárium, sima low tech, se co2, se semmi extra. TF mic mac + carbo. Talán később bepróbálkozom vöröses növénnyel, amik elvannak ilyen körülmények között is, szóval valami efféléhez kéne infó köszi szépen előre is!2017. szept. 27. 15:35
1/3 anonim válasza:
azért nem ártana tudni milyen növényeket akarsz. 2x24 w is elég elég vagy 3x 18w.
2/3 Atiking válasza:
En ugy tudom , hogy a liter fele erteku watt kell minimum es liter*20 lumen minimum a legjobb persze ha annyi watt amennyi literes az akvarium, es liter*50 lumen.
A novenyeknek nem mindegy meg a szinmelyseg en ezt ledszallaggal oldom meg.
Remelem segitettem
3/3 Mózes Adrián válasza:
odyssea dual pro 2x39w Ár értékben nagyon jó! Már 6500k csövekkel adják 2 hete vettem én is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!