Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Akváriumi szűrő?

Akváriumi szűrő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az akváriumi szűrőt teljesen tegyem bele a vízbe hogy ellepje? Mert elvileg nem lenne neki szabad (sem a melegitőnek, bár az kábelig benne van) hogy a kábelt is érje ezért kérdezem. [SunSun filtration pump JP-032F]

2017. szept. 15. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
De elvileg szabad a kábelt is érnie a víznek, meg gyakorlatilag is szabad, meg fogja is érni, mert teljesen a vízfelszín alá kell tenni.
2017. szept. 15. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
A szűrő testnek a víz alatt kell lennie mindenképpen. A hozzá kapott esőztetőt emelheted a víz fölé. A motor szárazon leéghet. A kábel miatt ne aggódj ha nem sérült akkor rendesen van az egész szigetelve. De semmi képen se nyúlj úgy vízbe ha nincs áramtalanítva az óvatosság kedvéért.
2017. szept. 15. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:
csak a teteje van kint, úgy kb 2 cm, így nem hiszem, hogy bármi baja lenne
2017. szept. 15. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg hiszem, de nem az én szűrőm, úgyhogy annyira nem érdekel, csak azt nem tudom, hogy akkor minek kérdezel, ha leszarod a választ.
2017. szept. 16. 05:03
 5/7 A kérdező kommentje:

valaki ma bal lábbal kelt fel :D

nem értem miért kell mindig mindenkinek bunkózni

egy egyszerű kérdést tettem fel és mivel még kezdő vagyok és nem úgy értek hozzá, mint aki már évek óta tart halakat normális és tisztességes választ kérnék,de ha nem megy nem kell erőltetni

2017. szept. 16. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kaptál 2 normális értelmes választ.

Erre mit csináltál? AZ ellenkezőjét. Akkor mit vársz?

2017. szept. 16. 16:40
 7/7 YourDestiny ***** válasza:
A szűrőtestet teljesen lepje el a víz. Többnyire minden normális használati útmutatóban van egy kép, ahol a te megoldásod (2 centit kilóg a szűrőfej teteje) pirosan át van húzva.
2017. szept. 16. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!