Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Lehet őket együtt tartani?

Lehet őket együtt tartani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fekete molli, zebradánió és aranyhal mellé be lehet rakni egy bettát ?

2017. szept. 14. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

mollyt alapból nem tartható aranyhallal , más a hőmérsékletigényük. jó kis állatkínzó vagy te fiam.

és nem nagyon nem lehet őket együtt tartani...

nem ártana olvasni mielőtt élőlényt veszel, mert ez így állatkínzás...

2017. szept. 14. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket sem lehetne együtt tartani, gondolom valami akváriumnak nevezett kancsóban vannak... Szerintem olvasgass olvassgass sokat, de előtte add ezeket a halakat olyannak aki tud gondoskodni róluk.
2017. szept. 14. 15:29
 3/11 A kérdező kommentje:
igen igen 10 literes akváriumba vannak a halaim 20an vannak és még akarok vagy 20at :D
2017. szept. 14. 15:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Így nem mert verekednének, kell melléjük egy bohóchal is, ami elbohóckodik, és leköti a figyelmüket.
2017. szept. 14. 16:00
 5/11 A kérdező kommentje:
nyugi van az is :p
2017. szept. 14. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Most komolyan érdekelnek az állataid akik jelenleg is kínlódnak vagy jó itt bohóckodni? Komolyan nem értem az ilyen embereket. Aranyhalat semmilyen trópusi hallal nem lehet együtt tartani, de ha neked az állatkínzás vicces hát gratulálok.
2017. szept. 14. 18:50
 7/11 A kérdező kommentje:
pedig nekem össze-vissza vannak 10 literben :D
2017. szept. 14. 20:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Jólvan akkor feküdj le aludni holnap korán kezdődik a suli nehogy álmos légy. :)
2017. szept. 14. 20:08
 9/11 A kérdező kommentje:
na de várj akkor azért döglenek meg fele a halaim? :D akkor vegyem ki a 10 literből a tüskesügert, a guppkat, a bettát, a mollikat, a bohóchalat meg a vitorláshalat is? :D csak maradjanak egyedül a zebradániók? :D
2017. szept. 14. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez kamu..... Ennyi hal fizikailag bele se fér 10 literbe, amibe jogszabályilag nem is tarthatnál halat.

A felsorolt halakhoz kéne vagy 400 literes akvárium, de inkább nagyobb. A bohóchalat pedig nem értem, mit keres édesvízben..., az aranyhal pedig a meleg vízben, a molli félsós vízbe való. A vitorlás is érdekes mutatvány 10 literben...

A kérdésnek sincs sok értelme, összeteszel mindent mindennel, akkor miért pont a betta érdekel, hogy beleteheted e a a kínzókamrádba?

2017. szept. 14. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!