A külső vagy a belső szürő jobb?
Figyelt kérdés
és miért???
vagy ugyanaz a kettő???
egy 30 literes akváriumba mijen való?
2010. máj. 26. 21:52
1/6 anonim válasza:
természetesen belső való bele.
a külső szürő a nagy akváriumokba való, mondjuk 200liter felett.
2/6 Salx Narval válasza:
A külső szűrők a nagyobb szűrőközeg és teljesítmény miatt hatékonyabbak és nem vesznek el teret az akváriumból.Léteznek kis méretű,olcsóbb, külső szűrők is,amit az akvárium oldalára,esetleg a hátsó üvegére lehet akasztani, ez jó a kisebb akváriumokhoz is ( én ezt ajánlanám ).Egy kicsi akváriumnál,tökéletes és elegendő egy belső szűrő is, de természetesen minél nagyobb a szűrőközeg, annál jobb és ami még fontos lehet, nem vesz el helyet, az amúgy is kicsi térből.A pénztárcádon múlik, hogy melyiket választod, 30-literhez már egy szivacsszűrő is megfelel, ha nem tudsz rá többet költeni.
3/6 A kérdező kommentje:
nálunk az állat kereskedésbe 4000 a legolcsóbb szűrö.
hol tudok olcsón szerezni?
2010. máj. 27. 16:51
6/6 anonim válasza:
Én a belső szűrőt ajánlom,mert az akváriumban igaz,hogy foglal helyet,de nem annyit,mint a külső szűrő kívül.Például nekem egy olyan belső szűrőm van,ami kémiai,biológiai és mechanikai szűrést biztosít,kis helyet foglal,és 250l/óra teljesítményű,pedig kb.10-12 liter víz van az 50 literes akváriumban,és tényleg kicsi szűrő!
Mondjuk nekem nem halam van,hanem teknősöm,és ez a szűrő kimondottan tekiknek készül,de ugyanaz! Ráadásul(szerintem)mivel a vízben van,csendesebb is,mintha kívül lenne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!