Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hidegvízi haltápot lehet adni...

Hidegvízi haltápot lehet adni trópusi halaknak?

Figyelt kérdés

Van egy kevés, kb. 100ml aranyhalnak való haleledelem, ezt belekeverhetem a trópusi halak eledelébe?

Nem lesz tőle semmi bajuk?

2017. szept. 12. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Tudom H az ember nem ugyanaz mint a halak,

De neked se lenne bajod ha trópusi kaját ennél, fordítva is igaz, max külömbség H más ízűek a hal kaják ha megkostolnad, illetve szinfokozo egy kettőbe szokott lenni , de összetevőket nem olvasol, vagy nincs?

2017. szept. 12. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
annyi a gáz, h az aranyhal táp szemét. kommersz halaknak végülis oda lehet adni. de érzékenyebb gyomrú halaknak nem adnám.
2017. szept. 12. 14:36
 3/3 Salx Narval ***** válasza:
Nálam is maradt ilyen színes bors nagyságú aranyhaltáp, az én afrikai sügéreim nem ették meg, más halaknak még nem próbáltam adni. Bajuk biztosan nem lesz tőle ha eszik, eszik, ha nem, hát nem.:D Én azért bekeverés előtt tennék egy próbát.
2017. szept. 13. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!