Ez még új! Mit csináljak?
Mekkora akváriumban hány és milyen fajta hal van?
Valószínűleg már vemhesen hoztad el, elevenen szülő halat lehetetlen venni kereskedésből "szűzen", hiába nőstényt vesz csak az ember azok biztosan vemhesek.
A fenti kérdés válaszainak ismeretében tudok még tanácsokat adni majd.
Mindenképpen vizet kell forralni!!!!
(nem tudom minek, a filmekben mindig ez van ilyen házi szüléskor...)
Természetesen nem hallgatok! :)
Engem főképp az érdekel, hogy mikor rakjam őt külön a többitől
Nem olyan szülőakváriumom van, amit bele kell tenni az akváriumban, hanem mint egy külön akvárium...nem lesz neki addig rossz, ameddig ott van?
Tapasztalatlan vagyok ezen a téren...
Most nem tudom eldönteni, hogy a 3. ilyen profin kezeli a "komolyra vevős humort" vagy tényleg létezne még a homo sapiens-ek közt olyan felfogóképességű, aki a 2-es választ veszi komolyan...
Na mindegy. Hát, igazából de. Általában nem érzik magukat túl jól. Azért se akartam annyira belemenni a témába, ez a szülősdi sose kötött le annyira.
Mert jól csinálni nem egyszerű.
Óriási medence kell, dzsungellal, és nem kell különtenni.
A természetben se teszi külön senki. Ez elég nagy stresszel jár. Sok esetben koraszülés az eredménye.
De sok esetben gördülékeny a dolog, bár valószínűleg nem felhőtlen az öröme.
Szerintem már most külön teheted. Ne közvetlenül szülés előtt kerüljön egy vadidegen környezetbe, más vízparaméterek közé. Legalább az új hely okozta stresszt pihenje ki szülés előtt.
Igen abba bele lehet rakni, de az ivadékok felnevelésére nem alkalmas. Akkor lehet belerakni amikor "megkockásodik" a hasa, oldalról nézve előreesik és konkrétan nem gömbölyű már hanem kisarkosodik.
De nem válaszoltál a kérdésemre hogy mekkora helyen vannak? Mert Ha kicsi az akváriumod, akkor nem lesz elég hely a kishalaknak utána hogy elbújjanak, az ivadéknevelőben meg nem tudod felnevelni őket.
Hogy születnének minden hónapban, mikor csak 2 nőstényem van?
Netán a mollik is olyanok mint a guppik, hogy hím hiányában a nőstények képesek elraktározni a hímek spermiumát igy képesek magukat megtermékenyíteni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!