Hogyan takaríthatom ki a levegőporlasztó követ?
Úgy, hogy ne keljen az akváriumból kiszedni?
Merthogy nagyon nem szeretném!!!! Nagyon be van rakva.
A probléma meg az, hogy eddig tök jó kis bubikat nyomott most meg akkorákat mint egy" ház"és ritkábbakat. Szóval nem jó.
Próbáltam megfújni, huzamosabb ideig maxon játatni de nem vált be:(
Szóval van ere valami módszer vagy ki kell vennem és úgy kitakarítani mondjuk ecettel?
Köszi a gyors választ de tényleg rohadt macerás kiszedni!
Zényleg nem lehet valamit átfuljni rajta ami nem káros? Baromira nem akarom kiszedni:(
Köszi:( Azt hittem megúszom.
No majd egy nagyobb takarításnál maceráskodok vele:(
Még 1x KÖSZI!
Örülj neki, hogy csak egy porlasztó.
Gondold el, mikor 500 literes akváriumok beépített házi háttere kezd el szétmenni!
Mert valaki egyszer kitalálta hogy lehetne csinálni "olyan mint ha" hátteret, a többi meg ment utána.
Nem szabad így összerakni egy akváriumot. Ott minden elemnek aránylag könnyen, gördülékenyen mozgathatónak, cserélhetőnek kell lenni.
Az ilyen beépítések, végleges rögzítések, stb, mindig csak extra szo-áshoz vezetnek.
Úgyhogy ha kiszeded, (más lehetőséged nincs) vissza ne rakd ugyanúgy, mert az a porózus kő vagy bármi rettentően algásodik, szóval a porlasztót rendszeresen kell takarítani, ne b-sz ki saját magaddal.
Köszi skacok a válaszokat:)
Szóval anyira nincs eldugva csak a cső van az akvárium aljára tapadózva és betemetve az aljzattal. Maga a porlasztó közvetlen a talaj felett van a cső alulról az aljzatból csatlakozik hozzá. A macera az, hogy nagyon nehéz lecuppamtani magát a porlasztót a gumicsőről.
Mert ugye a csövet is fohgni kéne, hogy ne tépjem fel az aljzatról meg a követ is húzni egyszere. Két kezes mutatvány :( És mikor lecuppan háát félek minden /növények aljzat dekorok/ borul kavarodik:(
Ezt sajna nem kalkuláltam bele; (
De halgatva Rátok ez marad benne "dísznek" és megy bele másik egyszerübben! A hülye a saját kárán tanul:)
Az ötlet nem rossz:) De sajna akkor is kétkezes a mutatvány:( Meg ha mindíg vágom akkor végül elfogy a cső :)
Ezt sajna el*-tam! Inkább megoldom tényleg egyszerübben:) Aztán ha esetleg átrakom alakítom az akit majd kiszedem és örülni fogok neki, hogy jé ilyenem is van:)
Gondoltam a 21.században kitaláltak már valami techinikát erre a "problémára" ezért kérdeztem.
Tudod ha nem muszáj nem szivesen "fürdök" az akiban:)
De azért mégegyszer KÖSZI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!