Miért van ez hogy mindig elpusztul egy két halacska?
Nincs olyan hónap h ne pusztulna el egy halacskám.
és nem is mondhatjuk az h puccozott halakat veszek, mert pl tegnap a guppy lányom halt meg indokolatlanul tünetmentesen és fogalmam sincs h miért.
múltkor a zebra dánióm ugyanígy, egyik pillanatba még ő a legfürgébb versenyző az akváriumban, és hopp reggelre meghalt.
akkor az alganyalóm szó szerint eltűnt, indokolatlanul.
előtte a két mollym pusztult el valószínűleg darakórba, hiába vettem észre a korai időszakba, és hiába kezeltem.
az elött meg vettem két kis halat, a nevüket nem tudom, és át lettek rakva az akváriumba, nem hidegebb, se melegebb hőmérsékletű vizbe mikor hazamentem, előtte mindent kitisztítottam lefertőtlenítettem,
elmentem egy 3 órára és hazamentem mind a kettő ki volt purcanva.
és annyira szeretem őket h elmegyek a boltba mondjuk valamit nekik venni és megint meglátok 1-2 aranyosat és megveszem.
használhatok én akár milyen fertőtlenítőt, antiklórt, akár mennyi féle fajta márkájú kaját adhatok én nekik, és mindig meg hal egy:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(és nincsenek tul sokan és levegőztető is van, csupán most 32 L-be vannak 5-en. és egyikse csipkelődős.
nemértem, nekem nincs tompika nevű ismerősőm,
és a macskáim még piszkálnis e piszkálgatják őket.
Ha csak néhány halad van, akkor sok a havi egy pusztulás. Ha leromlik a víz minősége (túletetés, elmaradt vízcsere/szűrőtisztítás), akkor látszólag ok nélkül hullanak a halak.
A guppik szerintem sokkal érzékenyebbek, mint ahogy tartják róluk, de a dánió halála már jelez valamit.
nincs szűrőm, mert nem tudtam venni és a boltba a legközelebbi ár az 3-4000 forint, amire most nem tudok költeni,
és napi kétszer kapnak enni keveset.
az sztem nem olyan sok, mert mindig el fogy 1 perc alatt.
Szűrőt mindenképpen szerezz be!
Levegő,tisztaság, fertőtlenítés...
Anélkül meg se érné az egész!
Persze, hogy megdöglenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!