Kubai kek rak (procambarus cubensis) Eszik-e csigat ami kb akkora mint egy kifejlett peldanynak az olloja, Illetve milyen agakat tehetek be neki buvokent Es meg azt h miket ehet?
Ja es legyszi ird le h mik a kulombsegek a nemek kozt, a hoszabb tapogatorol enis hallotam mar.
Illetve h ha most kb 6-7 cm-sek akkor milyen surun vedlenek, fognak-e meg?
köszi, bár én reménykedek hogy nem lesz 20 cm-s mert ahoz elég kicsi az aksi
am. p alleniért mentem fehervára, veszprémben csak az a pici sárga van, -> fehérvár és ott vagy 4 üzletből, 1 tartott rákot, és ő meg aztmondta h nem foglalkozik az alleni-vel, szval hoztam 1 pár rákot
am ha neked van igazad akk (gondolom értesz hozzájuk, azért tőled kérdezek, és nem a honlapokrol szedem az
infot) agreszív-e, ha igen egy aksiban 1 pár (ha hím+nőstény) mekkora aksitol tarthatok egyutt, és mikora lesz ivarérett, megfelelő körülmények közt meddig él, szűrési igényei (valami különleges szűrés) kel -e, és ha tényleg nem kubai akk hány hónap alatt növi ki az 54l-s aksit, most kb max 6-7 cm-sek?
előre is köszi
holnap megpróbálok jobb képeket csinálni, mindenképpen
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!